VSE ZA IZDELAVO KOZMETIKE NA ENEM MESTU

Cetearilni alkohol

Cetearilni alkohol

Maščobni alkohol z vlažilnim učinkom. Na koži in laseh pusti gladek in mehak občutek.
Možnosti
Stopnja davka
0 %
Cena:
2,80 €
DODAJ V KOŠARICO



Cetearilni alkohol je maščobni alkohol (cetilni in staerilni alkohol), ki se pridobiva iz kokosovega in palminega olja.

Kože ne izsuši, temveč ima izjemen vlažilni učinek. Na koži in laseh pusti gladek in mehak občutek.
Cetearilni alkohol pogosto uporabljamo v kombinaciji z drugim emulgatorjem.

 

Pogosto uporabljen v izdelkih za lase in telo, v kombinaciji z kationskimi emulgatorji (npr. BTMS).


Topen v maščobah. Dodamo v oljno fazo.

Uporaba od 1-20%.




INCI.:Cetearyl Alcohol

Povezani recepti

Z našo uporabnico Nino sva izdelali božanski zimski piling za telo

Sorodni izdelki
E-novice
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Predlogi, ideje, pobude... 

 

Veseli bomo vašega mnenja! 

 

 

HA.SH Špela Ham s.p.,

Ob Ljubljanici 28 1000 Ljubljana

 

T: 051 814 899

E: info@ha-sh.si