VSE ZA IZDELAVO KOZMETIKE NA ENEM MESTU

Rastlinski izvleček Acerol češnje

Rastlinski izvleček Acerol češnje

Odličen antioksidant in naravno sredstvo proti gubam in kapilaram
Možnosti
Stopnja davka
0 %
Cena:
5,40 €
DODAJ V KOŠARICO



Acerol je tropski sadež, češnja, drevesa iz družine Malpighieceae. Poznana je tudi pod imenom Barbados češnja in Wild Krep Myrtles.


Acerol vsebuje 65-krat več vitamina C kot pomaranča, kar je izjemna statistika za sadež, ki ni citrus. Vsebuje več kot 150 fito-hranil, vključno z magnezijem in vitaminom B, poleg številnih mineralov. Flavanoidi služijo kot sredstvo za zaščito kože pred staranjem. Acerol nosi največjo količino antioksidantov, kot so vitamini C in A, karotenoidov in antocianov.


Bioferment acerola vsebuje mlečnokislinske bakterije ( Lactobacillus ) sadeža, ki se v kozmetiki uporablja proti staranju kože. Acerol pomaga pri poškodbah tkiva, zavira staranje, potreben je za proizvodnjo kolagena. Deluje antioksidantno, protivnetno, vlaži in gladi gube.

Uporablja se tudi za nego kože z kapilarami in rozaceo.


Uporabljamo ga pri izdelavi krem, losjonov, serumov...
Brezbarvna vodna raztopina, topna v vodi.
Dodamo v fazo C ( ohlajevalna faza ).


Priporočena uporaba: 1-10%.

Samo za kozmetično uporabo.





INCI: Lacobacillus/Acerola Cherry Ferment

Sorodni izdelki
Hidrolat čajevca
Cena:
od 3,50 €
Co2 izvleček brusnice
Cena:
od 12,90 €
Kraljevo modra mica
Cena:
od 1,70 €
E-novice
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Predlogi, ideje, pobude... 

 

Veseli bomo vašega mnenja! 

 

 

HA.SH Špela Ham s.p.,

Ob Ljubljanici 28 1000 Ljubljana

 

T: 051 814 899

E: info@ha-sh.si