VSE ZA IZDELAVO KOZMETIKE NA ENEM MESTU

Cetearyl glucoside

Cetearyl glucoside

Naraven emulgator, idealen za izdelavo naravne kozmetike. Odličen za občutljivo in otroško kožo.
Možnosti
Stopnja davka
0 %
Cena:
3,70 €
DODAJ V KOŠARICO



Cetearil glucoside je naraven emulgator, narejen iz koruze in kokosa z uporabo okolju prijaznih načel, brez uporabe kemikalij ali topil.

Je samostojen emulgator, ki ne maši por, ne draži kože in je hipoalergen. Ohranja vlažnost kože in ji daje mehkobo in svilnat občutek. Odličen za občutljivo kožo in lase. Pomaga aktivnim sestavinam, da lažje prodrejo v globje plasti kože.


Idealen za izdelavo naravne kozmetike in kozmetike za otroke.


Topen v maščobah. Dodamo v oljno fazo.
Uporaba: od 1-6%.



INCI:Cetearyl Glucoside

Povezani recepti

Balzam za gladke in svetleče lase

Krema z oljem mareličnih jedrc tudi za zelo občutljivo in otroško kožo

 

Lahka, vlažilna, vpojna krema z aloa vero in kamilico za mehko in žametno kožo, uporabna za celo družino

Za dobro nahranjeno in zaščiteno kožo obraza za vso družino si izdelajte kremo z avokadovim maslom, ki je nadvse primerna tudi za otroke

Izjemna krema za roke z ognjičem za mehke in gladke roke

Sorodni izdelki
Kopriva v prahu - BIO
Cena:
od 1,99 €
Arganovo olje
Cena:
od 4,99 €
Špinača v prahu
Cena:
od 1,99 €
Olivem 1000
Cena:
od 3,10 €

Predlogi, ideje, pobude... 

 

Veseli bomo vašega mnenja! 

 

 

HA.SH Špela Ham s.p.,

Ob Ljubljanici 28 1000 Ljubljana

 

T: 051 814 899

E: info@ha-sh.si

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?