Vse za kozmetiko na enem mestu!

Cetil alkohol

cetilni alkohol
Maščobni alkohol, naravnega izvora.
Izberite opcijo za nakup
30g2,00 €DODAJ V KOŠARICO
100g5,50 €DODAJ V KOŠARICO

Sorodni izdelki



    Cetilni alkohol je maščobni alkohol ki ga izdelujejo iz kokosovega olja. Kožo vlaži in gladi. Njegovo tališče je pri cca 55°C.


    Topen v maščobah. Dodamo v oljno fazo.


    Uporaba od 1-30%.
    Priporočena uporaba za kreme in losjone od 2-6%.




    INCI:Cetyl Alcohol

    Povezani recepti

    maslen piling

    Z našo uporabnico Nino sva izdelali božanski zimski piling za telo

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih