VSE ZA IZDELAVO KOZMETIKE NA ENEM MESTU

Natrosol 250 HX
Natrosol 250 HX

Natrosol 250 HX

Rastlinski zgoščevalec za stabilnost in viskoznost emulzij ter izdelavo čudovitih, prestižnih gelov.
Izberite opcijo za nakup
10g3,90 €DODAJ V KOŠARICO

 

 

Natrosol 250 HX je hidroksietil celuloza. Pridobiva se iz rastlinskih virov (osnova je celuloza) in se uporablja kot visoko učinkovito neionsko zgoščevalno sredstvo. 

Zagotavlja izdelavo popolnoma prozornih in stabilnih gelov, na koži pa pušča prijeten in svilnat občutek.  Uporabljamo ga tudi za stabilizacijo emulzij O/V (olje v vodi).

Njegova prednost je manjša mikrobiološka občutljivost (v primerjavi s ksantan gumijem), vendar pa moramo gele vseeno konzervirati.   

Vodi dodamo Natrosol 250 HX in mešamo s paličnim mešalnikom. Pri obdelavi se morajo grudice dobro razporediti, da nastane homogen gel.  

 

Natrosol 250 HX zaradi načina pridobivanja (etoksilacija) ni primeren za naravno kozmetiko.

Ni primeren za zgoščevanje šamponov in gelov za tuširanje.

 

Uporaba: 0,5-1,5% v gelih

                0,1-0,5% kot stabilizator v emulzijah

 

 

INCI: Hydroxyethyl Cellulose

Sorodni izdelki

    D-panthenol
    Cena:
    6,50 €
    Kalup za milo
    Cena:
    4,40 €
    Vitamin C
    Cena:
    3,20 €

    Predlogi, ideje, pobude... 

     

    Veseli bomo vašega mnenja! 

     

     

    HA-SH Boštjan Ham s.p.,

    Ob Ljubljanici 28 1000 Ljubljana

     

    T: 051 814 899

    E: info@ha-sh.si

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih