VSE ZA IZDELAVO KOZMETIKE NA ENEM MESTU

Oliwax LC
Oliwax LC

Oliwax LC

Oliwax LC je rastlinski koemulgator, ki poskrbi za stabilnost emulzije. Certifikat Ecocert.
Izberite opcijo za nakup
30g4,20 €DODAJ V KOŠARICO

 

 

Uporablja se v kombinaciji z drugimi emulgatorji in zgoščevalci v kremah ali emulzijah na vodni oz.oljni osnovi, lahko pa ga uporabimo tudi v brezvodnih izdelkih.   

Oliwax LC uravnava kožni serum in izboljša vlažnost kože, ker pa je hipolaergen, je primeren tudi za najbolj občutljivo kožo. Na koži pušča mehak, svilnat občutek.

 

Je biološko razgradljiv in združljiv z večino kozmetičnih sestavin. Zelo dober rezultat da tudi v kombinaciji z Olivem 1000.

 

Uporaba: 1-5%:

  -čistilna sredstva

  -balzami in šminke

  -kreme oz. emulzije

  -antiaging serumi

  -sredstva za sončenje

  -odstranjevalci ličil

  -masla za telo in mazila

 

INCI: Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Sorbitan Olivate

Sorodni izdelki

    Predlogi, ideje, pobude... 

     

    Veseli bomo vašega mnenja! 

     

     

    HA-SH Boštjan Ham s.p.,

    Ob Ljubljanici 28 1000 Ljubljana

     

    T: 051 814 899

    E: info@ha-sh.si

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih