VSE ZA IZDELAVO KOZMETIKE NA ENEM MESTU

Eterično olje limonska trava

Eterično olje limonska trava

100% čisto in naravno eterično olje limonske trave
Možnosti
Stopnja davka
0 %
Cena:
2,90 €
DODAJ V KOŠARICOLimonska trava je visoka do 1,5m, aromatična ter hitro rastoča trava. Eterično olje se pridobiva s parno destilacijo drobno sesekljanih, svežih ali rahlo posušenih listov. Ima prijetno sladek, svež, limonski vonj z zemeljskimi, zelenimi, travnatimi podtoni.


Eterično olje limonske trave deluje na več področjih:
je odličen analgetik, antidepresiv, antiseptik, antimikrob, baktercid, insekticid, tonik in deodorant.
Eterično olje limonske trave velja kot eterično olje za vezivno tkivo, saj tonizira kožo in vezivno tkivo. Izredno primerno je za masažna olja in komprese po športnih poškodbah, izvinih in izpahih. Odlično se obnese po večji izgubi telesne teže, ko je koža mlahava, saj krči in učvrsti vezivno tkivo. Na splošno za to eterično olje velja, da hladi, osvežuje in stimulira.


Na psihološkem področju poživlja in vrača energijo. Zjutraj vas ponovno požene v tek, nekaj kapljic med jutranjim tuširanjem pa vas obkroži s svežo energijo. Eterično olje limonske trave pomaga pri koncentraciji in razmišljanju. Zato ga uporabljajte v izparilnikih med učenjem in meditacijo.


Uničuje mikroorganizme in je dober deodorant. Uporablja se lahko v izparilnikih za osveževanje zraka. Je tudi močno sredstvo za uničevanje in preganjanje žuželk. Pomirja glavobole in se dobro meša s sivko. Dobro se meša tudi z vsemi citrusi in cvetlicami, ter z majaronom, rožmarinom, ingverjem, črnim poprom in angeliko.

Cymbopogon Flexuosus


Varnostni list

 

Sorodni izdelki
Šipkovo olje
Cena:
od 4,70 €
Skvalen
Cena:
od 4,50 €
Zelena mica
Cena:
od 1,70 €
Roza mica
Cena:
od 1,70 €
E-novice
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Predlogi, ideje, pobude... 

 

Veseli bomo vašega mnenja! 

 

 

HA.SH Špela Ham s.p.,

Ob Ljubljanici 28 1000 Ljubljana

 

T: 051 814 899

E: info@ha-sh.si