VSE ZA IZDELAVO KOZMETIKE NA ENEM MESTU

Hidrolat rmana

Hidrolat rmana

100% hidrolat rmana blaži ekceme in različne oblike dermatitisa. Poživlja kožo in odpravlja težave s cirkulacijo.
Možnosti
Stopnja davka
0 %
Cena:
6,50 €
DODAJ V KOŠARICOHidrolat rmana je stranski produkt pridobivanja eteričnega olja s pomočjo parne destilacije cvetov rmana.

Deluje anticelulitno, antiseptično (še posebno pri aknasti koži), astringentno, cirkulatorno, blaži posledice varikoz ( krčnih žil ) in zavira staranje kože.


Hidrolat rmana vsebuje 50-64% evkaliptola, 10-19% alkoholov, 17-19% aldehidov in 7-13% ketonov.


Kožo poživlja in odpravlja težave s cirkulacijo pri ženskah. Posledično odpravlja težave s celulitom in varikozami. Skozi zgodovino so uporabljali čaj navadnega rmana za nego obraza. Z njim so blažili ekceme in pojav različnih oblik dermatitisa. Enako učinkovanje ima tudi hidrolat, ki je primeren tudi za nego starejše ali aknaste kože.


Za pomoč pri odpravi celulita priporočamo:
hidrolat rmana zmešajte z vijolično glino ( vsaj 3-4 žlice za celo telo ), da dobite pasto. Z mešanico masirajte telo. Začnete pri nogah in vedno masirate proti srcu. Začnete pri gležnjih in masirate proti kolenom ( roke pri zapestjih, proti komolcem ). Po masaži sperete z mlačno vodo. Idealno je, če se nato po suhem telesu še poškropite z hidrolatom rmana in pustite,da se posuši. Zdaj je vaša koža pripravljena na sprejemanje aktivnih snovi in jo namažete z svojo kremo ali losjonom. Delovanje vseh snovi na tako pripravljeno kožo je 3x močnejše! 

Povezani recepti

 

Recept za učinkovit anticelulitni balzam za telo z liposomi

Sorodni izdelki
E-novice
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Predlogi, ideje, pobude... 

 

Veseli bomo vašega mnenja! 

 

 

HA.SH Špela Ham s.p.,

Ob Ljubljanici 28 1000 Ljubljana

 

T: 051 814 899

E: info@ha-sh.si