VSE ZA IZDELAVO KOZMETIKE NA ENEM MESTU

Jojobino olje

Jojobino olje

Olje, primerno za vsako, tudi poškodovano in problematično kožo, ter čudovito sredstvo za nego las
Možnosti
Stopnja davka
0 %
Cena:
9,80 €
DODAJ V KOŠARICO



Jojobino olje se pridobiva s stiskanjem semen jojobe. Bogato je z vitamini A, E in F, maščobnimi kislinami in njihovimi estri, miristinsko kislino in fitosteroli.

Jojobino olje je v bistvu tekoč vosek, sestavljen iz estrov in se zelo hitro vpije v kožo. Ker olje ureja izločanje kožnega sebuma, je zelo primerno za nego suhe, poškodovane kože, kot tudi za nego mastne ali aknaste kože.

Pospešuje regeneracijo kožnih celic, zmanjšuje vnetja, zavira nastanek gub, pomirja kožo s prhljajem, ekcemom ali luskavico.

Jojobino olje je tudi čudovito sredstvo za nego las, saj preprečuje razcepljanje lasnih konjic in ohranja lase močne, prožne in svetleče.

 

Zaradi vsebnosti miristinske kisline je zelo dobro za masažo bolečih mišic in revmatizma.





INCI: Simmondsia Chinensis Seed oil

Sorodni izdelki
Sol Mrtvega morja
Cena:
od 3,10 €
Epsom sol
Cena:
od 4,70 €
Pipete
Cena:
0,70 €

Predlogi, ideje, pobude... 

 

Veseli bomo vašega mnenja! 

 

 

HA.SH Špela Ham s.p.,

Ob Ljubljanici 28 1000 Ljubljana

 

T: 051 814 899

E: info@ha-sh.si

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih