VSE ZA IZDELAVO KOZMETIKE NA ENEM MESTU

Milo za vlivanje s kozjim mlekom

Milo za vlivanje s kozjim mlekom

Naravna osnova s kozjim mlekom za vaše milo.
Možnosti
Stopnja davka
0 %
Cena:
6,90 €
DODAJ V KOŠARICO


Kozje mleko ima zares izjemne vlažilne in mehčalne sposobnosti. Karotenoidi so v kozjem mleku (za razliko od kravjega in ovčjega) že spremenjeni v vitamin A. Poleg tega vitamina, je v kozjem mleku še veliko vitamina B3 in B16. Zato je kozje mleko priporočljivo za ljudi s težavami s kožo in lasmi.
Naravna baza s kozjim mlekom in glicerinom je odlična osnova za vaše milo. Milo je narejeno z veliko količino kozjega mleka in veliko glicerina, koža po njegovi uporabi ni suha, ampak mehka in primerno navlažena. Je brez dodanega vonja, kar bo še poudarilo vašo dodano dišavo. Lahko mu dodate še naravno barvo z našimi naravnimi barvami v prahu ali z micami, za lesketajoč videz.

Milo narežete na kocke in ga na nizki temperaturi ob stalnem mešanju stopite. Nato mu dodate barvila in eterično olje, oziroma svojo najljubšo dišavo. Premešate in vlijete v kalup ali modelček. Ko je milo strjeno in ohlajeno, ga previdno odstranite iz modela.


INCI:Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Goats MilkLauric Acid, Titanium Dioxide, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate

Povezani recepti

Izdelave strašnega mila za noč čarovnic se lahko lotite tudi z manjšimi otroci, saj je izdelava preprosta, hitra in zabavna

Sorodni izdelki
Jojobin vosek
Cena:
od 1,95 €
Rdeča glina
Cena:
od 2,50 €
E-novice
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Predlogi, ideje, pobude... 

 

Veseli bomo vašega mnenja! 

 

 

HA.SH Špela Ham s.p.,

Ob Ljubljanici 28 1000 Ljubljana

 

T: 051 814 899

E: info@ha-sh.si