VSE ZA IZDELAVO KOZMETIKE NA ENEM MESTU

Cosgard (Geogard 221) 20ml


Cosgard je naravni konzervans z pridobljenim Ecocert in je idealen pri izdelavi naravne kozmetike.

Je dobro topen v vodi, pregelden, skoraj brez vonja.

 

Uporablja se pri izdelavi šamponov, balzamov za lase, tekočih mil, krem, losjonov, izdelkov za občutljivo kožo in otroških izdelkov...

 

Primeren pri izdelavi vseh kozmetičnih izdelkov, ki vsebujejo vodo. Uporaben tudi za občutljivo kožo, saj ne draži.


Vodotopna brezbarvna tekočina.


Dodamo v ohlajevalno fazo.
Uporaba: od 0,2-0,8%.

 



INCI:Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol

Varnostno besedilo

Povezani recepti

Kako uporabljamo hialuronsko kislino in kako pripravimo njeno raztopino

Serum iz hialuronske kisline proti gubicam, ki ga izdelate 123

Krema z oljem mareličnih jedrc tudi za zelo občutljivo in otroško kožo

Za dobro nahranjeno in zaščiteno kožo obraza za vso družino si izdelajte kremo z avokadovim oljem, ki je nadvse primerna tudi za otroke

Sorodni izdelki

    Predlogi, ideje, pobude... 

     

    Veseli bomo vašega mnenja! 

     

     

    HA-SH Boštjan Ham s.p.,

    Ob Ljubljanici 28 1000 Ljubljana

     

    T: 051 814 899

    E: info@ha-sh.si

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih