VSE ZA IZDELAVO KOZMETIKE NA ENEM MESTU

Titanov dioksid


Titanov dioksid se v kozmetiki uporablja predvsem kot pigment, ki ima močan učinek beljenja.

Posvetli tudi druge pigmente. Če ga uporabljamo pri izdelavi emulzije za sončenje, ga običajno uporabljamo v kombinaciji z cinkovim oksidom.

Uporablja se pri izdelavi mineralnih ličil, emulzij za sončenje in mil. Ima širok spekter absorbiranja UV žarkov.


Uporaba: do 25%.




INCI:C.I. 77891

Sorodni izdelki
Arganovo olje
Cena:
od 4,99 €
Kaprilni glukozid
Cena:
od 4,60 €
Mlete orehove lupine
Cena:
od 2,95 €

Predlogi, ideje, pobude... 

 

Veseli bomo vašega mnenja! 

 

 

HA.SH Špela Ham s.p.,

Ob Ljubljanici 28 1000 Ljubljana

 

T: 051 814 899

E: info@ha-sh.si

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih