VSE ZA IZDELAVO KOZMETIKE NA ENEM MESTU

Epsom sol

Epsom sol

Epsom sol ali grenka sol pomaga pri stresu, akutnih in kroničnih bolečinah, celjenju poškodb, oseoporozi, hkrati pa pomladi kožo
Možnosti
Stopnja davka
0 %
Cena:
9,10 €
DODAJ V KOŠARICOEpsom sol, pravzaprav ni sol, ampak naravna mineralna spojina magnezija in sulfata. Dolgo znana kot naravno zdravilo za številne tegobe.


Študije so pokazale, da se magnezij in sulfat hitro absorbirata skozi kožo, zaradi česar je kopel z Epsom soljo preprost in idealen način, da izkoristimo njene zdravilne lastnosti.

Magnezij igra več vlog v telesu, vključno z regulacijo aktivnosti več kot 325 encimov, zmanjšuje vnetja, pomaga delovanju mišic in živcev.

Sulfat pomaga izboljšati absorpcijo hranil, toksinov in olajša migrenske glavobole.


Kopel z Epsom soljo tudi lajša stres in sprošča telo, blaži bolečine in mišične krče, pomaga mišicam in živcem pri pravilnem delovanju, preprečuje otrdelost arterij in krvnih strdkov, odstranjuje strupe iz telesa. Pri bolečih in utrujeni nogah si pripravimo kopel za noge, ki nam bo noge spočila in sprostila.


Solne kopeli delujejo tako, da telo izloča škodljive strupene in vpija koristne mineralne snovi. Čim višja je koncentracija soli v kopeli, tem hitreje in močneje se iz telesa izločajo strupene snovi. Toda pozor, ta proces je za telo zelo naporen! Zaradi tega se ne poslužujte več kot dveh kopeli na teden.

 

INCI: Magnesium Sulphate

Povezani recepti

Z našo uporabnico Nino sva izdelali božanski zimski piling za telo

Detox kopel, ki vas umiri, prežene stres in telo oskrbi s potrebmini minerali

Sorodni izdelki
Lešnikovo olje
Cena:
od 2,90 €
Borovnice v prahu
Cena:
od 3,10 €
E-novice
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Predlogi, ideje, pobude... 

 

Veseli bomo vašega mnenja! 

 

 

HA.SH Špela Ham s.p.,

Ob Ljubljanici 28 1000 Ljubljana

 

T: 051 814 899

E: info@ha-sh.si