VSE ZA IZDELAVO KOZMETIKE NA ENEM MESTU

Mleta semena črne kuminePosušena in fino zmleta semena črne kumine z značilnim vonjem. Semena vsebujejo eterična olja nigellon in tymochinon, ki veljajo za močne antioksidante, protibakterijske, protiglivične in protivnetne surovine. Poleg tega, kumina vsebuje aminokisline, beljakovine, ogljikove hidrate, vitamine ( A, B, C ), kalcij, kalij, železo, magnezij, selen in cink.

 

Črna kumina je čudovito vsestransko sredstvo za regeneracijo in pomladitev celic, tkiva in kromosomov. K temu pripomore visok delež linolenske kisline, ki kožo ščiti pred izsušitvijo in s tem poživlja celično presnovo. Pomaga tudi pri kožnih obolenjih, kot so ekcemi, suha koža, akne in nevrodermatitis. Ponekod ga uporabljajo tudi v uradni medicini kot pomoč pri nevrodermatitisu in alergijah.


Piling je priporočljiv za ljudi, ki jih pestijo alergije.


Uporaba pilinga: čistimo vrhnjo plast kože, predvsem odmrlo kožo. Odstranitev te plasti kože povzroči stimulacijo za hitrejšo rast in obnovo plasti povrhnjice, hkrati pa stimulira rast celic v globljih plasteh. Mehansko luščenje kože spodbuja mikrocirkulacijo kože. Izniči tonus kože, koža postane bolj elastična in gladka.


Piling se redno uporablja 1 krat na teden. Poleg zgoraj opisanih pozitivnih učinkov ima piling zelo pomembno vlogo pri pripravi za nadaljnje zdravljenje.Odstranitev povrhnjice bistveno izboljša absorbcijo aktivnih snovi in povečuje njihovo učinkovitost.

INCI:Nigella Sativa Seed powder

Sorodni izdelki
Bela glina
Cena:
od 2,50 €
Hidrolat rmana
Cena:
od 3,90 €
Montanov 68
Cena:
od 3,60 €
E-novice
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Predlogi, ideje, pobude... 

 

Veseli bomo vašega mnenja! 

 

 

HA.SH Špela Ham s.p.,

Ob Ljubljanici 28 1000 Ljubljana

 

T: 051 814 899

E: info@ha-sh.si