VSE ZA IZDELAVO KOZMETIKE NA ENEM MESTU

Sol Mrtvega morja

Sol Mrtvega morja

Naravna sol mrtvega morja je znana po vsebnosti dragocenih elementov, mineralov in vitaminov, ki se že od nekdaj uporabljajo za zdravljenje in pomlajevanje kože
Možnosti
Stopnja davka
0 %
Cena:
5,90 €
DODAJ V KOŠARICOSol mrtvega morja vsebuje v primerjavi s soljo sredozemskega morja več magnezija, natrija, kalcija in broma.


Kopel pripravljena s soljo Mrtvega morja je primerna za vse tipe kože. Strokovnjaki jo priporočajo tudi kot pomoč pri zdravljenju nečiste kože, luskavice, nevrodermitisa, alergije in rdečice.
Prijetno topla solnica ima čudežne učinke. Pri zelo suhi, pa tudi pri mastni koži, pomaga kombinacija slane vode tako, da funkcije kože zopet dosežejo potrebno ravnotežje.


Toda ne samo od zunaj, pač pa tudi od znotraj je sol pravi lepotni dejavnik. Po daljši topli solni kopeli (30 do 40 minut) začne delovati princip osmoze, ki je osnova za celotno celično izmenjavo. Telesna tekočina se pretaka iz ene celice v drugo. To pretakanje usmerja koncentracija soli v celicah. Pri tem se giblje tekočina od celice z nižjo koncentracijo soli k celici z višjo koncentracijo. Celična stena je namreč propustna za vodo, ne pa za sol. Organizem je tako stalno zaposlen s tem, da ustvarja v telesu potrebno ravnovesje.


Solne kopeli delujejo tako, da telo izloča škodljive strupene in vpija koristne mineralne snovi. Čim višja je koncentracija soli v kopeli, tem hitreje in močneje se iz telesa izločajo strupene snovi. Toda pozor, ta proces je za telo zelo naporen! Zaradi tega se ne poslužujte več kot dveh kopeli na teden.

 INCI: Maris Sal

Sorodni izdelki
E-novice
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Predlogi, ideje, pobude... 

 

Veseli bomo vašega mnenja! 

 

 

HA.SH Špela Ham s.p.,

Ob Ljubljanici 28 1000 Ljubljana

 

T: 051 814 899

E: info@ha-sh.si