VSE ZA IZDELAVO KOZMETIKE NA ENEM MESTU

Co2 izvleček brusnice

Co2 izvleček brusnice

Izjemen izvleček, ki povečuje elastičnost kože ter zdrave in močne lase
Možnosti
Stopnja davka
0 %
Cena:
24,80 €
DODAJ V KOŠARICONajčistejši in najbolj nežen način izdelave rastlinskih izvlečkov brez uporabe toplote ali topil je ekstrahacija z plinom CO2 ( ogljikov dioksid). So zelo koncentrirani izvlečki, zato jih uporabljamo le med 1-2%. Pri dodajanju dveh ali več izvlečkov CO2 naj bo skupna uporaba največ 3%. Dodajamo jih v ohlajevalni fazi. Zaradi nizke stopnje uporabe jih dodajamo tudi vodnim izdelkom (šamponi, geli, izdelki za tuširanje...), le dobro jih moramo vmešati ali dispergirati.Usklajenost izvlečkov s CO2 se razlikuje in je odvisna od temperature. Če hranite izvleček v hladilniku, bo postal precej gost, zato ga pred uporabo postavite na toplejše mesto, da se zopet utekočini. To ne bo vplivalo na kvaliteto izvlečka.Brusnica je znana po visoki vsebnosti nenasičenih maščobnih kislin in naravnih tokoferolih. Brusnice imajo naravno razmerje med Omega 3 in Omega 6 v razmerju 1:1. To razmerje je zlasti pomembno za absorbcijo in izrabo esencialne maščobe kože. Ima visoko antioksidativno moč, povečuje pregradne funkcije kože, zmanjšuje izgubo vode skozi kožo in povečuje elastičnost kože.


Brusnice so odličen antioksidant, bogat z vitaminom C. Zato je naš CO2 izvleček brusnic čudovit dodatek v boju proti gubam pri vseh anti-aging pripravkih.

 

Brusnica je izjemna tudi za krepitev in nego las, ki bodo po njegovi uporabi zopet močni, zdravi in sijoči.


Lahko ga dodamo v že izdelane izdelke, ali v izdelke ki jih pripravljamo sami (kreme, losjoni, šamponi, kot dodatek k masažnim oljem...) v ohlajevalni fazi.

Samo za kozmetično uporabo.

INCI: Oxycoccus palustris Seed Oil, Rosmarinus officinalis Leaf Extract

Sorodni izdelki
Zlata mica
Cena:
od 1,70 €
Pipete
Cena:
0,70 €
Kandelila vosek
Cena:
od 1,95 €
E-novice
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Predlogi, ideje, pobude... 

 

Veseli bomo vašega mnenja! 

 

 

HA.SH Špela Ham s.p.,

Ob Ljubljanici 28 1000 Ljubljana

 

T: 051 814 899

E: info@ha-sh.si