VSE ZA IZDELAVO KOZMETIKE NA ENEM MESTU

Co2 izvleček svetlina

Co2 izvleček svetlina

Svetlin pokaže svojo zdravilno moč pri zdravljenju kožnih alergij, ekcemov in luskavice
Možnosti
Stopnja davka
0 %
Cena:
13,90 €
DODAJ V KOŠARICONajčistejši in najbolj nežen način izdelave rastlinskih izvlečkov brez uporabe toplote ali topil je ekstrahacija z plinom CO2 ( ogljikov dioksid). So zelo koncentrirani izvlečki, zato jih uporabljamo le med 1-2%. Pri dodajanju dveh ali več izvlečkov CO2 naj bo skupna uporaba največ 3%. Dodajamo jih v ohlajevalni fazi. Zaradi nizke stopnje uporabe jih dodajamo tudi vodnim izdelkom (šamponi, geli, izdelki za tuširanje...), le dobro jih moramo vmešati ali dispergirati. Usklajenost izvlečkov s CO2 se razlikuje in je odvisna od temperature. Če hranite izvleček v hladilniku, bo postal precej gost, zato ga pred uporabo postavite na toplejše mesto, da se zopet utekočini. To ne bo vplivalo na kvaliteto izvlečka.

 


Zdravilna moč svetlinovega olja se skriva v kakovostnih Omega-6 in Omega-3 esencialnih maščobnih kislinah, bogato je z vitaminom E (antioksidant, zavira staranje, preprečuje poškodbe DNK) in GLA (gama-linolensko kislino). Svetlin pomaga pri težavah z kožo, blaži suho in srbečo kožo, zdravi različne kožne alergije in luskavico. Pri redni in dolgotrajni uporabi se tudi močno izboljšajo ekcematozne spremembe na koži.


Naš CO2 izvleček svetlina vsebuje 9% GLA, ki so bistvene za pravilno strukturo in delovanje celic.

 

Odličen je za kožo, nohte in lase.


Lahko ga dodamo v že izdelane izdelke, ali v izdelke, ki jih pripravljamo sami
(kreme, losjoni, kot dodatek k masažnim oljem, šamponi, balzami za lase...) v ohlajevalni fazi.Samo za kozmetično uporabo.

INCI: Oenothera biennis Seed Extract, Rosmarinus officinalis Leaf Extract

Sorodni izdelki
E-novice
vpišite vaš e-naslov in obveščali vas bomo o novostih iz naše ponudbe

Predlogi, ideje, pobude... 

 

Veseli bomo vašega mnenja! 

 

 

HA.SH Špela Ham s.p.,

Ob Ljubljanici 28 1000 Ljubljana

 

T: 051 814 899

E: info@ha-sh.si