VSE ZA IZDELAVO KOZMETIKE NA ENEM MESTU

Rastlinski izvleček proti aknam

Rastlinski izvleček proti aknam

Izbrana mešanica zelišč proti aknam z liposomi
Možnosti
Stopnja davka
0 %
Cena:
10,20 €
DODAJ V KOŠARICO

 

Zelo učinkovita liposomska mešanica zelišč proti aknam.

 

Golostebelni sladki koren (Glycyrrhiza glabra) ima antioksidativne lastnosti, deluje antibakterijsko in protivnetno. Uporablja se v "pomirjujoči" kozmetiki, za razdraženo, preobčutljivo, rdečo kožo, ki je nagnjena k poškodbam in vnetjem.

 

Ognjič (Calendula Officinalis) deluje protivnetno, pospešuje celjenje ran, zavira rast mikroorganizmov. Odličen pri vseh poškodbah, ki se težko celijo, pri boleči, vneti ali srbeči koži.

 

Divja vijolica ali mačeha (Viola tricolor) vsebuje flavonoide, karotenoide, saponine in tanine. Uporablja se kot sredstvo za čudovito polt zaradi detoksikacijskega učinka. Deluje pomirjujoče in adstrigentno pri aknah mladostnikov, ekcemih in izpuščajih. Uporablja se v izdelkih za mladostno kožo, umirjanju draženja in pospeševanju zdravljenja.

 

Bela vrba (Salix alba) izvleček lubja in listov vsebuje tanine in salicilne spojine. Salicilati imajo protivnetne, astringentne in bakteriostatične lastnosti. Aktivne spojine bele vrbe zaprejo kapilare in istočasno preprečijo prekomerno strjevanje krvi.

 

D-panthenol je sestavni del kože in las, vlaži in pomirja draženje.

 

Sorbitol, snov za stabiliziranje in vlaženje.

 

Citronska kislina za uravnavanje kislosti.

 

Pekovski kvas (Saccharomyces cerevisiale), vlaži, pomirja, pospešuje okrevanje poškodovanega tkiva. Uporablja se za zelo občutljivo kožo. Kvas stabilizira delovanje kože in normalizira delovanje lojnic. Oskrbuje kožo z minerali in hranili, da se hitreje regenerira. Uporablja se za nego mastne kože in kože nagnjene k aknam ali vnetjem.

 

Cink PCA (Zinc Pyrrolidine Carboxylate) cink aktivno preprečuje prekomerno proizvodnjo sebuma in uravnava njegovo izločanje. Deluje antibakterijsko, adstringentno, suši, zavira rast bakterij ki so odgovorne za razvoj aken in nastanek vnetja. Kombinacija cinka in pirolidinkarboksilne kisline (ki je del naravno vlažilnega faktorja) poveča biološko uporabnost in aktivnost.

 

Baker PCA (Copper Pyrrolidine Carboxylate) baker je element v sledovih; potreben je za sintezo kolagenskih vlaken. Uporaba preprečuje degradacijo kolegena in nastanek brazgotin. Kombinacija bakra in pirolidinkarboksilne kisline (ki je del naravno vlažilnega faktorja) poveča biološko uporabnost in aktivnost.

 

 

Uporaba: 3-7% v ohlajevalni fazi

 

 

INCI: Aqua, Herb extracts: Glycyrrhiza Glabra, Calendula Officinalis, Viola Tricolor, Salix Alba; Propylene glycol, Lecithin, D-panthenol, Trilaureth-4-phosphate, Sorbitol, Citric Acid, Saccharomyces Cerevisiale, Zinc PCA, Copper PCA, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Sorodni izdelki

Predlogi, ideje, pobude... 

 

Veseli bomo vašega mnenja! 

 

 

HA.SH Špela Ham s.p.,

Ob Ljubljanici 28 1000 Ljubljana

 

T: 051 814 899

E: info@ha-sh.si

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?