Vse za kozmetiko na enem mestu!

Skvalan

Skvalan
Super lahko in vpojno olje, ki ne draži in ne povzroča alergij
Izberite opcijo za nakup
20ml4,50 €DODAJ V KOŠARICO
40ml8,20 €DODAJ V KOŠARICO

Sorodni izdelki

     

     

    Skvalan je hidrogenirana različica skvalena, ki je bolj stabilna pri oksidaciji, kadar je izpostavljen zraku.

    Pridobiva se iz oljčnega olja. Ker se skvalan razgrajuje počasneje in ima daljši rok trajanja kot skvalen, se najpogosteje uporablja kot sestavina v kozmetičnih izdelkih.

     

    Skvalan je zelo lahko olje, se hitro vpije v kožo, ne pušča mastnega sloja na koži, le občutek navlaženosti, ne povzroča alergij in ne draži.

     

    Ima izjemne regenerativne sposobnosti saj izboljšuje elastičnost kože, ter jo oskrbuje z vlago in hranilnimi snovmi.

     

    Odličen je za nego kože z aknami, za razdraženo kožo po sončenju, za ljudi z alergijskimi tendencami, kot tudi za lase, saj deluje kot balzam.

     

    Skvalan se uporablja tudi za nego zrele kože, za občutljivo kožo okrog oči, ust ali suho kožo na rokah.

     

     

    Topen v maščobah.
    Dodamo v oljno fazo.
    Priporočena uporaba: 2 - 20% v emulzijah, izdelkih za lase in dekorativni kozmetiki

                                              do 70% v suhih oljih

     

     

     

    INCI: Squalane

    Piškotki za analitiko
    Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
    Piškotki za družabna omrežja
    Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
    Piškotki za komunikacijo na strani
    Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
    Piškotki za oglaševanje
    So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
    Kaj so piškotki?
    Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih